Adana'da trafik kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Adana'da kontrolden çıkan aracın yayaya ve bir araca çarpması sonucu meydana gelen kazada bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı.
Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde kontrolden çıkan aracın bir yayaya, ardından park halindeki kamyonete çarpması sonucu meydana gelen kazada bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı.
Edinilen bilgilere göre kaza, merkez Seyhan ilçesi Yeşiloba Mahallesi D-400 Karayolu üzerinde meydana geldi. Mehmet Yılmaz (36) idaresindeki 01 SZ 093 otomobil, kontrolden çıkarak önce bir yayaya ardından da park halinde bulunan 01 ZM 065 plakalı kamyonete çarptı.
Kazada, otomobil sürücüsü Yılmaz, olay yerinde hayatını kaybederken kazada iki ayağı kırılarak ağır yaralanan yaya ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatan polis, çevredeki işyerlerinin güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Dr. Zahir Elbek “Bu iftiradır, topraklarımızı nasıl satarız. O kadar direndik, şehit verdik. Hâlâ da vazgeçmedik. Eğer satsaydık, niye direniyoruz? Neden mücadele ediyoruz. 20 yıldır gazeteci olarak çalışıyorum. Siyonistler bile hâlâ hiçbir kanıt gösteremedi bu konu hakkında. Bir sözleşme bir bilgi yok." dedi.
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, bakan olmadığı dönemde edindiği 163 metrekarelik konut üzerinden algı operasyonu yürütüldüğünü belirtti.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, işgalci rejimin Gazze'deki son katliamlarını telin ederek tüm insanlığa karşı işlenmiş bu saldırılara karşı uluslararası toplumu artık sorumluluk alarak adaletin tesisi ve temel insan haklarının korunması için derhal harekete geçmeye çağırdı.
Rusya Devlet Başkanı Yardımcısı Vladimir Medinsky, Rusya ile Ukrayna arasında önümüzdeki günlerde "bine bin" formatında esir takasının yapılacağını söyledi.