Adıyaman'da bin adet tabanca ele geçirildi
Adıyaman KOM Şube ve İstihbarat Şube Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen operasyonla bin adet kurusıkı tabanca ele geçirildi.
Valilikten yapılan açıklamada, "Adıyaman KOM Şube ve İstihbarat Şube Müdürlüklerimizce yapılan ortak çalışmalar neticesinde; kurusıkı olarak tabir edilen ses-gaz tabancalarında bir takım değişiklikler yapılarak ateşli silah haline getirilecek şekilde tasarlanmış bin adet tabanca S. Y. isimli şahsın işyerinde yapılan aramada ele geçirilmiştir." denildi.
Konuyla ilgili 2 şahıs gözaltına alınarak bin adet tabancaya el konularak yasal işlemlere başlandı.
Açıklamanın devamında, "Huzurun başkenti Adıyaman'ımızda vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir." denildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Etimesgut’ta iki kardeşin yaralandığı köpek saldırısıyla ilgili yürütülen soruşturmada pitbullun sahibi F.T.Ö. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Doğu Anadolu Bölgesi'nde kış yüzünü göstermeye başladı. Ağrı merkezine bağlı köyler ve yüksek kesimler, dün gece başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı ile birlikte tamamen beyaz bir örtüyle kaplandı.
Asayiş Şube Müdürlüğü’nün 24–30 Kasım çalışmalarında 99 kişi tutuklanırken, çok sayıda silah, çalıntı araç ve motosiklet ele geçirildi; yasa dışı kumara yönelik 8 iş yerine işlem yapıldı.