Ağrı'da sağanak etkili oldu: Şimşekler geceyi aydınlattı
Ağrı’da akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağışla birlikte çakan şimşekler, kentte adeta görsel bir şölen oluşturdu.
Geceyi adeta gündüze çeviren doğa olayı, şehrin kültürel siluetiyle birleşince ortaya hayranlık uyandıran manzaralar çıktı.
Meteorolojinin uyarılarının ardından kent genelinde aniden bastıran sağanak yağış, şimşek fırtınasını da beraberinde getirdi.
Ardı ardına çakan şimşeklerin gökyüzünü kapladığı o anlarda, Ağrı'nın simge ibadethanelerinden Hacı Halis Ünsal Camii ve Merkez Camii muazzam bir görselliğe sahne oldu.
Şimşeklerin parıltısıyla karanlıkta beliren cami siluetleri, görenleri adeta hayran bıraktı.
O anlar cep telefonlarıyla saniye saniye kaydedildi.
Yağışın kent genelinde aralıklarla devam etmesi beklenirken, şimşeklerin oluşturduğu gece manzarası şehrin hafızasında unutulmaz bir kare olarak yerini aldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İzmir'in Urla ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekiplerince durdurulan lastik bottaki 41 düzensiz göçmen yakalanırken, olayla bağlantılı 1 göçmen kaçakçısı şüphelisi de gözaltına alındı.
Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezuniyet töreninde açılan pankartlar tartışma yarattı. Politik içerikli dövizlere izin verilirken, ayet yazılı pankarta ise tahammül edilemedi ve ayetin görülmemesi için etten duvar örüldü.
Malatya Kudüs Kardeşlik Platformu, NATO'nun barışı koruma iddiasına rağmen Gazze'de yaşananlar karşısında çifte standart sergilediğini öne sürerek, ittifakın güçlü devletlerin çıkarlarını koruduğunu ifade etti.
Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde Büyükşehir Belediyesine ait yolcu otobüsü ile otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi hafif yaralandı.