Ağrı'da tır ile otomobil çarpıştı, 4 kişi vefat etti
Ağrı'nın Hamur ilçesinde şeker pancarı yüklü bir tır ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi vefat etti, tır sürücüsü ise yaralandı.
Kaza, Hamur-Tutak Kavşağı'nda gerçekleşti.
Edinilen bilgilere göre, M.K. yönetimindeki 04 AAY 361 plakalı şeker pancarı yüklü tır, sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 34 CCP 485 plakalı otomobille çarpıştı.
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve AFAD ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, otomobilde bulunan F.K. (15), V.K. (72), D.K. (62) ve A.K. (36) isimli 4 kişinin olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi.
Kazada yaralanan tır sürücüsü M.K. ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Hamur Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Kaza ile ilgili sosyal medya hesapları üzerinden paylaşım yapan Araştırmacı-Yazar Vahdettin İnce, kazada vefat edenlerin eniştesi, ablası, 2 çocukları ve 1 torunları olduğunu yazdı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Çankırı'da otomobil ile pikabın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Battalgazi ilçesinde pazar yerinde bir araçta çıkan yangın, belediye zabıta ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Malatya'da sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda, 3 bin 498 sentetik ecza hapı, çeşitli uyuşturucu maddeler ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla görevinden ayrıldığını açıkladı.