Ağustos, eylül ve ekim celbi askerlik sınıflandırma sonuçları açıklandı
Millî Savunma Bakanlığı (MSB), ağustos, eylül ve ekim dönemlerinde silahaltına alınacak yedek subay, yedek astsubay adayları ile erlerin sınıflandırma sonuçlarının açıklandığını duyurdu.
Bakanlıktan yapılan açıklamada, söz konusu dönemlerde silahaltına alınacak yükümlülerin sınıflandırma sonuçlarının, dışarıdan müdahaleye kapalı yazılım aracılığıyla Sınıflandırma Kurulu huzurunda belirlendiği bildirildi.
Açıklamada, yükümlülerin sınıflandırma sonuçlarını e-Devlet Kapısı, askerlik şubeleri ve MSB Mobil uygulaması üzerinden öğrenebilecekleri belirtildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Muğla Valiliği, Seydikemer ve Fethiye ilçelerinde çıkan orman yangınlarını kontrol altına almak için kara ve hava ekiplerinin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü bildirdi.
Mersin'in Anamur ilçesinde İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen Yaz Kur'an Kursları Öğrencileri Arası Spor Turnuvaları başladı.
Yükseköğretim Kurulu (YÖK), 6 Şubat depremlerinden etkilenen üniversitelerde öğrenim gören öğrencilerin özel öğrencilik uygulamasının 2026-2027 eğitim öğretim yılında da devam edeceğini duyurdu.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 5-9 Ekim tarihlerinde Antalya'da düzenlenecek 77'nci Uluslararası Uzay Kongresi (IAC 2026) öncesinde gerçekleştirilen tanıtım resepsiyonunda, kongreye 108 ülkeden 8 bin 300'ün üzerinde bildiri başvurusu yapıldığını açıkladı.