AK Parti Seyhan İlçe Gençlik Kolları 7. Olağan Kongresi yapıldı

AK Parti Seyhan İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı'nın 7. Olağan Kongresinde Yusuf Güler başkan seçildi.
Yeni Adana Müzesi Kongre Salonunda yapılan AK Parti Seyhan Gençlik Kollarının 7. Olağan Kongresi gerçekleştirildi.
Kongreye AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru, AK Parti Genel Merkez MKYK Üyesi Mustafa Öztürk, İl Başkanı Ozan Gülaçtı, önceki dönem Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Gül Demet Sarı ile birlikte İl ve İlçe Kadın Kolları, Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.
Kongrede, yeni atanan AK Parti Seyhan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Güler, önceki dönem Seyhan Gençlik Kolları Başkanı Haşim Polat’tan görevi devraldı.
Polat yeni başkan Yusuf Güler’e başarılar dilerken, bunun kendisi için de bir veda değil aksine bir başlangıç olduğunu dile getirdi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Şırnak geneli 88 hacı adayının ilk kafilesinden 60 kişi, mukaddes topraklara uğurlandı.
Malatya genelinde kırsal konut projeleri kapsamında 361 mahallede, 984 lokasyonda, 15 bin 576 kırsal konutun inşaatı devam ediyor.
Mardin’in Nusaybin ilçesinde H.A. (14) isimli erkek çocuk, oynadığı tüfeğin kazara ateş alması sonucu ağır yaralandı.
İstanbul Valiliği, Boğaziçi Üniversitesi'nde bir öğrenci kulübünün faaliyetlerini engellemek için hareket eden grubun, polis ekiplerine saldırdığını, 97 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.