AK Parti Sözcüsü Çelik: israili şiddetle lanetliyoruz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Gazze'ye insani yardım ulaştırmak amacıyla yola çıkan "Madleen" gemisine siyonist rejim tarafından uluslararası sularda yapılan müdahaleye sert tepki gösterdi.
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Çelik, saldırıyı "şiddetle lanetlediklerini" ifade ederek, bu emri veren ve uygulayanların yargılanması için uluslararası iş birliği çağrısında bulundu.
"Madleen gemisi, insanlık vicdanı adına Gazze'ye yardım götürmeye çalışırken, israilin saldırganlığı ile karşılaştı. israilin, insani yardımları engellemeyi bir silah gibi kullandığı bir kez daha görüldü." diyen Çelik, uluslararası topluma çağrıda bulunarak, "Tüm dünya bu saldırganlık karşısında israili lanetlemeli ve somut tedbirleri hayata geçirmelidir." ifadelerini kullandı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen konut projelerinde yaşanan asansör arızaları hakkında TOKİ'den açıklama geldi.
Milli Eğitim Bakanlığı’nın özel okullara yönelik denetimleri sonucunda, mevzuata aykırı faaliyetleri tespit edilen 21 özel okulun ruhsatı iptal edildi.
Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca, araması bulunan şahısların yakalanması yönelik başlatılan çalışmalarda bir kişi yakalandı.
Battalgazi Belediyesi, Engelsiz Yaşam Merkezi bünyesinde hizmete sunduğu dil ve konuşma terapisi birimi ile çocuklardan yaşlılara kadar her yaş grubuna yönelik destek sağlamaya başladı.