Ambulans uçak 3 bebek için havalandı

Şanlıurfa da kalp rahatsızlığı olan 3 bebek sağlık Bakanlığına bağlı ambulans uçak ile İstanbul’a götürüldü.
Şanlıurfa da çeşitli hastanelerde kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören 7 günlük Çatak bebek, 6 aylık Umut İbrahim, 13 günlük İnce bebeğin ileri tetkik ve tedavilerinin İstanbul da devam edilmesi kararı alınması üzerine Şanlıurfa Acil Sağlık Hizmetlerine bağlı tam donanımlı 3 ayrı kara ambulansı ile Şanlıurfa havaalanına getirildi.
Bebek hastalar burada Sağlık Bakanlığınca tahsis edilen tam donanımlı ambulans uçak ile İstanbul’a götürüldü.
İstanbul Havalimanına inen uçaktaki hasta bebekler, burada Acil Sağlık Hizmetlerine bağlı ambulanslar ile kabul edildikleri hastanelere sorunsuz bir şekilde nakilleri sağlandı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, tefecilik operasyonunda 3 kişiyi gözaltına aldı. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında 2 genç ağır yaralandı.
Ankara’da 10 Ağustos Pazar günü saat 18.30’da düzenlenecek olan “Anadolu’dan Meclis’e, Meclis’ten Gazze’ye İnsani Koridor” yürüyüşüne destek amacıyla, Şanlıurfa’dan konvoy halinde hareket edildi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Doğu Karadeniz için gök gürültülü sağanak uyarısı yaptı.