Ankara-Niğde Otoyolu’nda kaza: Ters yönde giden araç 4 can aldı

Ankara-Niğde Otoyolu’nda ters yönde ilerleyen otomobil, karşıdan gelen araçla çarpıştı. Kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.
Ankara-Niğde Otoyolu’nun 59. kilometresinde meydana gelen trafik kazası, 4 kişinin hayatına mal oldu.
Edinilen bilgilere göre, K.T. idaresindeki otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle otoyolda ters istikamette ilerlemeye başladı. Bu sırada karşı yönden gelen E.A. yönetimindeki araçla kafa kafaya çarpıştı.
Kazanın ardından olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis, jandarma, itfaiye ve Karayolları ekibi sevk edildi.
Sağlık ekipleri, çarpışmanın şiddetiyle araçlarında sıkışan sürücüler K.T. ve E.A. ile birlikte 2 yolcunun olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.
Araçlardan ağır yaralı olarak çıkarılan bir kişi ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri, ekiplerin uzun uğraşları sonucu araçlardan çıkarılarak otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.
Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Doğum sonrası yarı zamanlı çalışma hakkına dair yönetmelik Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yeni düzenleme, devlet memurlarına çocuklarının ilkokula başlama çağına kadar yarı zamanlı çalışma imkânı sunuyor.
Muğla'nın Bodrum ilçesinde, sürüklenen lastik bottaki 20 düzensiz göçmen kurtarıldı.
Balıkesir'in Savaştepe ve Altıeylül ilçeleri sınırında çıkan orman yangını, kontrol altına alındı.
Mardin’in Nusaybin ilçesinde, mesire alanı yakınlarında serinlemek için gölete giren genç, boğularak hayatını kaybetti.