Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, fırtınanın da etkisiyle hızla yayıldı.
Antalya’nın Konyaaltı ilçesine bağlı Sarısu Mahallesi Tünektepe mevkisinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Şiddetli fırtınanın etkisiyle hızla yayılan alevler, çevrede paniğe neden oldu.
Haber verilmesi üzerine Antalya Orman Bölge Müdürlüğü ve belediye itfaiye ekipleri, yangına müdahale için bölgeye sevk edildi.
Alevleri kontrol altına alma çalışmaları sürüyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin 2'nci yıl dönümü kapsamında Hatay'da bulunan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, 'Antakya Deprem Şehitleri Mezarlığı’nı ziyaret etti.
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Şanlıurfa'da 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen büyük depremler sonrası gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili bir basın toplantısı düzenledi.
Umut Kervanı Derneği, deprem bölgesi Şanlıurfa’da ihtiyaç sahibi ailelere gıda, temizlik, giyim ve hijyen malzemeleriyle destek verdi.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, el freni çekilmeyen otomobil, başka bir araca çarptı.