Bakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Rubio ile görüştü
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Ankara Zirvesi kapsamında ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio ile görüşme gerçekleştirdi.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio'nun NATO Ankara Zirvesi çerçevesindeki temasları kapsamında bir araya geldiği bildirildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü, Bozüyük ilçesinde meydana gelen telefon dolandırıcılığı olayının aydınlatıldığını açıkladı.
Gaziantep Peygamber Sevdalıları Derneği tarafından düzenlenen yaz okuluna katılan çocuklar, tatillerini verimli geçirmenin mutluluğunu yaşıyor.
Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu, Ankara’da gerçekleştirilen NATO Liderler Zirvesi vesilesiyle kitlesel bir basın açıklaması düzenledi. Açıklamada, NATO’nun İslam coğrafyasındaki işgal, katliam ve soykırımlara zemin hazırladığı vurgulanarak, "NATO, küresel barışa değil; Batı'nın çıkarlarına ve ABD'nin haydut düzenine hizmet etmektedir" denildi.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, şehrin üç noktasına kurulan mobil konkasörlerle hem yol yapımında kullanılan malzemelerin üretildiğini hem de maliyetsiz bir şekilde kırsalda hızlı bir şekilde hizmet verildiğini söyledi.