Bakan Göktaş: Çınarlarımızı arayalım, ziyaret edelim, sohbet edelim
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla yaptığı paylaşımda, yaşlıların aile ve toplumdaki önemine dikkat çekerek, "Gelin bugün çınarlarımızı arayalım, ziyaret edelim, sohbet edelim" çağrısında bulundu.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bizim kültürümüzde sofranın baş köşesi büyüklerimizindir. Pusulamız, kutup yıldızımız yine ailemizin büyükleridir." ifadelerini kullandı.
Büyüklerin tecrübelerine ve hayır dualarına ihtiyaç duyulduğunu belirten Göktaş, onların da kendilerinden gelecek bir telefon ve güzel söze ihtiyaç duyduğunu ifade etti.
Göktaş "Gelin bugün çınarlarımızı arayalım, ziyaret edelim, sohbet edelim. Evdeki ve bakım merkezlerindeki büyüklerimizi unutmayalım." dedi.
Bakan Göktaş, paylaşımının sonunda 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü kutladı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Bilecik’te Kent Ormanı’nda devriye görevi yapan polis ekiplerinin durumundan şüphelendiği araçta ve araçta bulunan şahıs üzerinde yapılan aramada, sentetik kannabinoid (bonzai) ham maddesi ele geçirildi.
İçişleri Bakanlığı, 15 ilde düzenlenen nitelikli dolandırıcılık operasyonlarında vatandaşları toplam 523 milyon TL dolandırdığı tespit edilen 244 şüphelinin yakalandığını, bunlardan 174’ünün tutuklandığını bildirdi.
Meteorolojinin uyarısının ardından Bitlis’te sabah saatlerinde etkisini artıran sağanak yağış, işe ve okula giden vatandaşlara zor anlar yaşattı.
Şanlıurfa'da gün içerisinde beklenen yağış kent genelinde yer yer etkisini göstermeye başladı. Yağışla birlikte hava serinlerken, bazı vatandaşlar yağmura hazırlıksız yakalandı.