Bakan Uraloğlu'ndan Filistin'deki Türkiye vatandaşları açıklaması

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, işgal rejiminin saldırılarının ardından Filistin'deki Türkiye vatandaşlarının tahliyesine yönelik "Gerek duyulması halinde denizden, havadan her türlü operasyonu yapma hazırlığımız var." açıklamasında bulundu.
Filistin direnişi tarafından 7 Ekim'de başlatılan "Aksa Tufanı" operasyonunun ardından işgal rejimi, Gazze'ye yönelik havadan ve denizden saldırılarını artırdı.
THY ve Pegasus ikinci bir duyuruya kadar uçak seferlerini durdurduğunu açıkladı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Filistin'deki Türkiye vatandaşlarının tahliyesi ile ilgili yaptığı açıklamada, "Gerek duyulması halinde denizden, havadan her türlü operasyonu yapma hazırlığımız var" ifadesini kullandı. İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
İzmir'de bir tır'da çıkan yangın, ormana sıçradı.
Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden MOTAŞ, vatandaşların toplu ulaşım araçlarını kullanırken herhangi bir sorunla karşılaşmamaları için kendini yenilemeye devam ediyor.
Erzincan'da hafif ticari aracın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 4 kişi yaralandı.
Akdeniz açıklarında 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.