Balıkesir'de 3,5 büyüklüğünde deprem
Balıkesir'de 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
AFAD, Balıkesir Sındırgı'da 3.5 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini açıkladı.
Deprem yerin 12.57 kilometre derinliğinde kaydeildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Resmi belgede sahtecilik, tutuklunun kaçması ve dolandırıcılık suçlarından 20 yıl hapis cezası bulunan Ö.B., Kocaeli Emniyet Müdürlüğü tarafından yakalanarak tutuklandı.
Erzurum genelinde yem, gıda ve gıda ile temas eden madde ve malzeme üreten işletmelere yönelik denetimler aralıksız devam ediyor.
"Hayırda Yarışanlar" buluşmasında konuşan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, " Bugün İstanbul'da yetimin başını okşayan, yaşlının elinden tutan, ihtiyaç sahibinin kapısını çalan, bir çocuğun hayatına umut olan binlerce hayırseverimiz var." dedi.