Batman'da 4 kişinin öldüğü kaza anının kamera görüntüleri ortaya çıktı

Batman'da önceki gece bir hafif ticari taksinin yolun karşısına geçmeye çalışan 2'si çocuk 4 kişiye çarptığı kazanın görüntüleri bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaza 28 Temmuz gece saatlerinde Batman-Siirt Çevreyolunda Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında meydana geldi.
Seyir halindeki M.A.A. (19) idaresindeki 34 KIK 618 plakalı hafif ticari aracın, düğün töreni çıkışında yolun karşısına geçmeye çalışan 2'si çocuk 4 kişiye çarptığı feci kazanın görüntüleri bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Kazada aracın çarpma anında S.O. (48), İ.O. (40), S.O. (12) ve D.O. (3) isimli 4 kişinin yola savrulma anları kameraya an be an yansıdı.
Kazada 2 baba ve oğulları hayatını kaybederken gözaltına alınan sürücü çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Batman Valiliği, trafik kazasına karışan sürücü M.A.A'ya (19) farklı tarihlerde plakasız araç kullanma, ışıklı (çakarlı) araç kullanma, hız limitini aşma ve zorunlu trafik sigortasız araç kullanma gibi farklı ihlallerden cezai işlem uygulandığını belirtti.
Kazanın sabahında kazanın meydana geldiği yere giden HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı da yolu bir süre trafiğe kapatıp, yeni can kayıplarının yaşanmaması için yolda acilen önlem alınmasını istedi.
Ramanlı, daha sonra Cumhuriyet Başsavcısıyla görüşüp 4 kişinin öldüğü kazada ihmali bulunanlar hakkında ise suç duyurusunda bulundu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararına göre, Irak Özel Temsilciliği’ne eski bakan Veysel Eroğlu atandı.
Kars'ın Akyaka ilçesinde iki hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.
Kastamonu'da otomobilin, arıza yapan araca çarptığı kazada 4 kişi yaralandı.
Millî Eğitim Bakanlığınca, 15 bin sözleşmeli öğretmen ataması kapsamında sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar açıklandı.