Biden: HAMAS ve Putin'in kazanmasına izin vermeyeceğim

ABD Başkanı Joe Biden, "israil ve Ukrayna'nın başarılı olmasını sağlamak, Amerika'nın ulusal güvenliği açısından hayati önem taşıyor" dedi.
ABD Başkanı Joe Biden, ulusa sesleniş konuşmasında, siyonist rejim hava kuvvetlerine yönelik yapacakları mali destek için Kongre'ye acil talepte bulunacağını söyledi.
"Demir Kubbe'nin israil gökyüzünü korumaya devam edeceğinden emin olmalıyız" diyen Biden, "israilin, bugün ve daima, halkını korumak için gereken her şeye sahip olduğundan emin olmalıyız" dedi.
Biden, Kongre'ye göndereceği "israilin güvenliğine yönelik benzeri görülmemiş bir taahhüt" olarak nitelediği paketin, askeri niteliği de artıracağını belirtti.
Amerikalıların çatışmaların kendilerinden çok uzak olduğunu düşünmesinin ve de üzerine bunun kendileri için neden önemli olduğunu sormasının doğal olabileceğini aktaran Biden, "israil ve Ukrayna'nın başarılı olmasını sağlamak, Amerika'nın ulusal güvenliği açısından hayati önem taşıyor" dedi.
Biden, Hamas ve Putin'in kazanmasına izin vermeyeceğini söyledi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Organize sanayi bölgelerinde (OSB) yatırımlarını belirlenen sürede tamamlayamayan sanayiciler için yeni bir başvuru süresi tanımlandı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Can Holding’e yönelik yürütülen soruşturma kapsamında ikinci dalga operasyon başlattı. 35 kişi hakkında gözaltı kararı verilirken, 26 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
İstanbul'un Beykoz ilçesinde işçileri taşıyan bir servis minibüsü, arkasındaki römorkun kontrolden çıkması sonucu devrildi. Kazada 3 kişi yaralandı.
Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) konut ve iş yeri alıcılarına yönelik yüzde 25 indirim kampanyasında bugün son başvuru günü. Borcunu kapatıp tapusunu hemen almak isteyen vatandaşlar, mesai bitimine kadar aracı bankalara başvurabilecek.