Bingöl’de jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 34 kişi yakalandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 17-24 Ekim 2025 tarihleri arasında Kaçakçılık ve Narkotik Suçlarla Mücadele kapsamında düzenlenen operasyonlarda 27 farklı olaya müdahale edildi.
Yapılan çalışmalarda, 2 kilo 909 gram esrar, 2 gram metamfetamin, 20 gram bonzai, 1 gram kokain ele geçirildi.
Operasyonlarda toplam 34 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Şüphelilerden 1 kişi tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edilirken, diğer şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Balıkesir Sındırgı merkezli 6,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Arguvan ilçesinde 2 otomobilin kafa kafaya çarpıştığı trafik kazasında, 2 kişi yaralandı.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 500 bin sosyal konut projesinin illere göre dağılımını paylaştı.
Turgut Özal Tıp Merkezinde görevli bir doktor, görevi başında bir hasta tarafından darp edildi.