Bingöl-Karlıova yolunda kaza

Bingöl-Karlıova karayolunda kontrolden çıkan minibüs devrildi.
Bingöl-Karlıova karayolunda kontrolden çıkan minibüsün devrilmesi sonucu araçta bulunan bazı yolcular hafif yaralanırken, araçta hasar oluştu.
Edinilen bilgilere göre, Bingöl-Karlıova karayolu Soğukçeşme civarında 12 KMO 243 plakalı minibüs, kontrolden çıkarak yol ortasında devrildi. Yolda geçen diğer sürücüler tarafında araçta bulunan yolcular çıkarıldı.
Araç içinde bulunan bazı yolcular kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, araçta maddi hasar meydana geldi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Hizbullah Cemaati Rehberi Muhterem Edip Gümüş, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda ümmetin bayramını tebrik ederek, şehit aileleri, tutukluları ve muhacir Müslümanları selamladı, yeryüzündeki zulmün ortadan kalkması için herkesi daha çok çalışmaya çağırdı.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Tüketicilerin güvenilir gıdaya ulaşmak en doğal hakkıdır. Biz de bakanlık olarak bütün arkadaşlarımızla birlikte bu hakkı sonuna kadar tavizsiz, toleransız korumaya devam edeceğiz.” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Ekonomi, dış politika ve güvenlik alanında attığımız adımları ‘Terörsüz Türkiye’ sürecimizle daha muhkem bir zemine oturttuk. ‘Terörsüz Türkiye’ menziline suhuletle vardığımızda daha güçlü, çok daha müessir bir geleceği, öyle inanıyorum ki hep birlikte kucaklayacağız.” dedi.
İstanbul'da Avcılar, Büyükçekmece ve Gaziosmanpaşa ile Adana'da Ceyhan ve Seyhan belediye başkanları İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırıldı.