Bingöl'de ilkokul öğrencilerine trafik güvenliği eğitimi

Denetimlerde emniyet kemeri kullanımının önemi vurgulanırken servis araçlarına güvenli biniş ve iniş konusunda dikkat edilmesi gereken kurallar anlatıldı.
Bingöl İl Jandarma Komutanlığına bağlı Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ile Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ekipleri, Sarıçiçek İlköğretim Okulu’nda eğitim gören öğrencilere yönelik denetim ve bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi.
Trafik Jandarması ekipleri, servis araçlarını denetleyerek yönetmeliklere uygunluklarını kontrol etti.
Denetimlerin yanı sıra öğrencilere de önemli bilgiler verildi. Emniyet kemeri kullanımının önemi vurgulanırken, servis araçlarına güvenli biniş ve iniş konusunda dikkat edilmesi gereken kurallar anlatıldı.
Valilikten yapılan açıklamada “Bingöl İl Jandarma Komutanlığına bağlı Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ve Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ekiplerince, Sarıçiçek İlköğretim Okulunda öğrenim gören, geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin huzur ve güven içerisinde eğitimlerini sürdürebilmeleri ve trafik güvenliğinin artırılması maksadıyla 12 Mayıs 2025 tarihinde denetleme ve bilgilendirme faaliyeti yapılmıştır. Trafik Jandarması tarafından, okul çevrelerinde trafik güvenliğinin artırılması ile servis araçlarının Yönetmelik hükümlerine uygunluğu konusunda denetim gerçekleştirilmiş, öğrencilere emniyet kemerinin kullanımı ile servis araçlarına biniş ve inişlerde dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgilendirmeler yapılmıştır.” ifadelerine yer verildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Van'ın Tuşba ilçesinde polis ekiplerince durdurulan nakliye aracında yapılan aramada 84 kilo 460 gram esrar ele geçirildi, gözaltına alınan 2 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
İBB Meclisi İSKİ Genel Kurulu'nda, İSKİ'nin teklifiyle suya yüzde 10 oranında zam yapıldı.
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
Siirt İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Siirt Şubesi tarafından, 2025 Yılı Vekâlet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu ve Yaz Kur’an Kursları Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.