Bursa’da çöp kamyonu devrildi

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde belediyeye ait çöp kamyonu, kontrolden çıkarak takla attı.
Edinilen bilgilere göre kaza, Yıldırım ilçesi Yunusemre Mahallesi Samanlı Caddesi'nde meydana geldi. Seyir halindeki belediyeye ait çöp kamyonu, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak takla attı.
Kazada çöp kamyonunun şoförü hafif sıyrıklarla kurtulurken, olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Sürücü ayakta tedavi edilirken, polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Banga Heq dergisi Cizre’de "Aşk ve İrfan Göklerinin Yıldızı: Melayê Cizîrî" teması ile anma etkinliği düzenleyecek. Programa çok sayıda akademisyen katılacak.
Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde jandarma ekipleri tarafından bir adrese düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ele geçirildi.
Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde ve Otoyol Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde yapılan denetimlerde uyuşturucu madde ele geçirilirken, şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ'nin hayata geçireceği 500 bin yeni sosyal konut projesinin yıl sonunda başlanacağını açıkladı.