Bursa’da orman yangını kontrol altına alındı

Bursa Valiliği, Osmangazi ilçesinde çıkan orman yangınının kontrol altına alındığını, soğutma çalışmalarına başlandığını açıkladı.
Valilikten yapılan açıklamada, "Bugün, ilimiz Osmangazi ilçesi Gündoğdu Mahallesi’nde, saat 13.44’te ihbarı alınan orman yangınına, Orman Bölge Müdürlüğü, AFAD, itfaiye ve diğer destek ekiplerimiz tarafından havadan ve karadan müdahale edilmiş olup, yangın kontrol altına alınarak soğutma çalışmalarına başlanmıştır" denildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde, iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.
Şanlıurfa'da motosiklet ile karşıdan gelen otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.
Hizbullah Cemaati'nin önde gelen isimlerinden Selahaddin Ürük şehadetinin sene-i devriyesinde; yakınları, sevenleri ve dava arkadaşları tarafından mezarı başında yâd edildi.