Bursa'da "Filistin'e Sözüm Var" yardım kermesi kuruldu

Bursa Yıldırım İlçe Müftülüğü, Filistin yararına yardım kermesi düzenledi. Kurulan stantlarda, bir gün boyunca "Filistin'e Sözüm Var" adıyla düzenlenecek kermesten gelen gelir, siyonistlerin bombaları altında kalan Filistinlilere ulaştırılacak.
Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik sürdürmekte olduğu vahşi saldırılar neticesinde oluşan ağır tahribat ve mağduriyetleri giderme adına başlatılan yardım çalışmaları çerçevesinde, Bursa Yıldırım İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Yıldırım Şubesi, Bayrak meydanında kermes açarak yardım kampanyası düzenledi.
Gelirinin Filistin'e gönderileceği kermeste, İlçe Müftülüğü Kur’an Kursu hocaları, öğrencileri ve kadınların hazırladığı yemek, tatlı ve el işleri satışa sunuldu.
Bir gün boyunca açık olacak yardım kampanyasında toplanan gelirler, Filistin’e ulaştırılacak.
Çocuklar da birbirinden güzel Mescid-i Aksa resimlerini yaparak Gazelli akranlarına destek verdiler.
Düzenlenen "İyilik Çarşısı" kermesine Bursalılar yoğun ilgi gösterdi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Uluslararası Kızılhaç Komitesi (ICRC), işgal çetesinin yürüttüğü soykırım nedeniyle Gazze'deki insani yardım sisteminin tamamen çökme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu bildirdi.
Siyonist işgal ordusu, bugün yine sivilleri hedef aldı. Han Yunus'un batısındaki "Mawasi" bölgesinde ve Gazze kentinin kuzeyinde gerçekleştirilen iki ayrı saldırıda en az 9 Filistinli şehit oldu, çok sayıda kişi de yaralandı.
HAMAS Hareketi, siyonist işgalcilerin dün gece uluslararası sularda Gazze'ye insani yardım ulaştırmak üzere yola çıkan Özgürlük Gemisi'ne insansız hava araçlarıyla düzenlediği saldırıyı, organize devlet terörü ve açık denizlerde korsanlık olarak nitelendirdi.
İşgalci siyonistler, Gazze’nin kuzeyindeki Beyt Lahiya’da bir katliam daha gerçekleştirdi. Katliamda çok sayıda şehid ve yaralı olduğu bildirildi.