Çıkan yangında büyük çapta maddi hasar oluştu

Şanlıurfa'da bir ucuzluk pazarında çıkan yangın sonucunda büyük çapta maddi hasar oluştu.
Şanlıurfa'da ucuzluk pazarında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürülürken
İş yerinde büyük çapta maddi hasar meydana geldi.
Yangın, dün gece geç saatlerde Eyyübiye ilçesi Tepe Mahallesi 29402'inci Sokak'ta bulunan bir ucuzluk pazarında meydana geldi.
Alınan bilgilere göre, ucuzluk pazarından henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. İş yerinden dumanların yükseldiğini gören mahalle sakinleri, durumu itfaiye ekiplerine haber verdi.
Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü.
Yangında, iş yerine büyük çapta maddi hasar meydana geldi. (Abdurahman Uğurlu-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde yaşanan zincirleme trafik kazasında bir tırın üzerindeki konteynerin aracın üzerine düşmesi sonucu 5 kişi hayatını kaybetti.
Dışişleri Bakanlığı, Suriye'yin güneyindeki Süveyda şehrindeki şiddet olaylarına dikkat çekerek buradaki durumun yönetim tarafından yerel düzeyde diyalog yoluyla en kısa sürede sona erdirilmesini ve güvenliğin tesis edilmesini umduklarını bildirdi.
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İranlı mevkidaşı Aziz Nasirzade ile görüştü
İstanbul Pendik'teki İSKİ arıtma tesisinde yangın çıktı.