Cizre'de eller Gazze için duaya kalktı
Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırıları artarak devam ederken, dünyanın dört bir tarafından HAMAS'ın "Aksa Tufanı" operasyonuna destekler de sürüyor.
Şırnak Cizre'de, Peygamber Sevdalıları tarafından yatsı namazı sonrası "Aksa İçin Dua Vakti" teması kapsamında Filistinlilere destek amacıyla bir dua programı düzenlendi.
Meydan Camii'nde düzenlenen programa katılan çok sayıda Müslüman, ellerini, siyonist işgal rejiminin saldırısı altındaki Filistinli Müslümanlar için semaya kaldırdı.
Namaz öncesi vaaz veren Meydan Camii İmamı Mehmet Şerif Seveci, Kudüs'ün ümmetin davası olduğunu ve bunun için mücadele etmemiz gerektiğini belirtti.
Yatsı namazı sonrası okunan Kur'an-ı Kerim tilavetinden sonra Müslümanlar, gözyaşları arasında Mescid-i Aksa'nın, Filistin topraklarının özgürlüğüne kavuşması, HAMAS'ın operasyonlarının zaferle sonuçlanması için dua etti.

Botan Peygamber Sevdalıları gönüllüsü Abdullah Kurami, yaptığı açıklamada, Filistin'de, Gazze'de işgal rejimi tarafından yapılan katliama tepki göstermek amacıyla Filistinli kardeşlerimiz için dua ettiklerini belirtti, Kudüs için her zaman meydanlarda olacaklarını aktardı.

Dua programına katılan Sabgatullah Anmal, "Siyonistlerin zulmü Müslümanların tamamının üzerinde vardır. Biz Müslümanlar maalesef hem derin bir uykuya dalmışız hem de bir şekilde tepkilerini vermiyorlar. Allah'ın laneti siyonist İsrail ve destekçilerinin üzerine olsun." dedi.
Basın açıklamasına; STK’ların temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Tokat'ta polisin düzenlediği operasyonda, 4 bin 382 sentetik hap ele geçirildi, gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.
İstanbul Esenyurt’ta geçen hafta öfkeyle bir aracın önünü keserek arkadan gelen ambulansın geçişini engelleyen sürücü Y.T., İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı.
Yükseköğretim Kurulu Başkanı Erol Özvar, Dünya Engelliler Günü vesilesiyle Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Davutpaşa Kampüsünü ziyaret eden otizmli öğrenciler ve aileleriyle bir araya geldi.
Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlığınca 25 Kasım-2 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlarda 11 şüpheli gözaltına alındı.