Cizreli çocuktan anlamlı bağış: Kumbarasındaki harçlığını Gazze’ye bağışladı

Şırnak Cizre’de, küçük kız çocuğu kumbarasında biriktirdiği harçlıklarını Gazze'ye ulaştırılmak üzere Umut Kervanı'na teslim etti.
İşgalci siyonist rejimin Gazze soykırımı devam ederken, İslam dünyasında başlatılan yardım kampanyalarına da destekler sürüyor.
Cizre’de yaşayan Müberra Aslan, kumbarasında biriktirdiği harçlığını, Gazze'ye ulaştırılmak üzere Cizre Umut Kervanı yetkililerine teslim etti.
Gazze'de yaşıtları açlık ve susuzlukla mücadele ederken, topladığı parayı harcayamayarak Umut Kervanı'na gelen 11 yaşındaki Müberra Aslan, kumbarasında biriktirdiği parayı yetkililere teslim ederek yaşıtlarına örnek olacak büyük bir duyarlılık örneği gösterdi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Antalya'nın Serik ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde şiddetli rüzgarın uçurduğu çatı, güvenlik kameralarına yansıdı.
Diyarbakır’da aniden etkisini gösteren fırtına, günlük hayatı olumsuz etkiledi.
Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında arızalanan lastik botta 12 düzensiz göçmen yakalandı, göçmen kaçakçılığı şüphesiyle bir şüpheli gözaltına alındı.