Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs için mücadelemiz sürecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kudüs’ün Fethi’nin 838’inci yıl dönümünde Selahaddin-i Eyyubi’yi rahmetle yad etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Kudüs’ün Fethi’nin 838’inci yıl dönümünde, bu mukaddes şehrin ikinci fatihi Selahaddin Eyyubi’yi ve kahraman askerlerini rahmetle yâd ediyorum. Hazreti Nebi’nin ve ondan önce gelen peygamberlerin bizlere emaneti olan Kudüs için mücadele etmeyi azim ve kararlılıkla sürdüreceğiz.” (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Malatya'da husumetlisini silahla yaralayan şahıs, kayıplara karıştı.
Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran’ın öldürülmesine ilişkin davada, “suçluyu kayırma” suçundan hüküm giyen üç sanık hakkında tahliye kararı verildi.
Afyonkarahisar’da TIR ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, iki genç hayatını kaybetti.
Ağrı'da husumetten dolayı adliyede görülen dava sırasında iki aile arasında kavga çıktı, silahların da kullanıldığı kavgada 2’si ağır 4 kişi yaralandı.