Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Rusya Devlet Başkanı Putin ile telefon görüşmesi gerçekleştirdiği belirtildi.
Görüşmede, başta ikili ilişkiler ve Suriye olmak üzere bölgesel konular ele alındığı ifade edildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Filistin Konvoyu Türkiye Delegasyonu, Gazze ablukasını kırmak için temmuz ayı sonlarında Fransa'dan kara yoluyla hareket edileceğini duyurdu.
Diyanet-Sen Gaziantep Şube Başkanı Müslüm Göral, Gazze'de 1000 günü aşkın süredir devam eden insani krize dikkat çekerek, boykot bilincinin zayıflamaması ve insani yardımların kesintisiz ulaştırılması için uluslararası topluma çağrıda bulundu.
Gaziantep İl Müftü Yardımcısı Aziz Aktan, 6 Temmuz Pazartesi günü başlayacak 2026 yılı yaz Kur'an kursları dolayısıyla yaptığı açıklamada, tüm velileri çocuklarını kurslara yönlendirmeye ve eğitim sürecine aktif şekilde destek vermeye davet etti.
Danıştay, itiraz edilerek yargıya taşınan trafik cezalarının kesinleşmeden tahsil edilemeyeceğine hükmetti. Resmî Gazete'de yayımlanan kararda, dava devam ederken düzenlenen ödeme emrinin hukuka aykırı olduğu belirtildi.