Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehid Heniyye'nin ailesiyle telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hain bir suikast sonucu şehid edilen HAMAS Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'nin eşi ve çocukları ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Erdoğan'ın Heniyye'nin ailesiyle görüşüp, taziye mesajlarını ilettiği belirtildi.
Erdoğan, telefon görüşmesinde, Heniye’nin hain bir suikast sonucu şehadetinden dolayı duyduğu derin üzüntüyü ifade etti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Adana'nın Yüreğir ilçesinde park halindeki kamyonete ve çöp konteynerine çarpan otomobilde 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Edirne'de, tarihi eser kaçakçılığına yönelik polisin düzenlediği operasyonda yurtdışına çıkarılmak istenen Helenistik döneme ait çok sayıda gümüş sikke ele geçirildi, 2 şüpheli tutuklandı.
Osmaniye’de üç aracın karıştığı zincirleme kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.
Adalet Bakanlığı, Büyükçekmece ve Adalar adliyelerinde ortaya çıkan adli emanet bürolarındaki zimmet olayları sonrası, adli emanetlere yönelik sıkı denetim talimatı verdi.