Deniz ulaşımına fırtına engeli

İstanbul Deniz Otobüsleri, Bursa Deniz Otobüsleri ile Gökçeada ve Bozcaada'ya yapılacak birçok sefer iptal oldu.
Olumsuz hava koşulları deniz ulaşımını da aksatıyor.
İDO ve BUDO'nun yapılması planlanan bazı seferleri iptal edildi.
İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) internet sitesinden yapılan bilgilendirmede iptal olan seferler şunlar:
09.00 Yalova-Pendik
09.45 Yenikapı-Yalova
09.45 Yalova-Yenikapı
10.00 Pendik-Yalova
13.00 Yalova-Pendik
13.45 Yenikapı-Yalova
13.45 Yalova-Yenikapı
14.00 Pendik-Yalova
19.00 Yalova-Pendik
19.45 Yalova-Yenikapı
20.00 Pendik-Yalova
21.45 Yenikapı-Yalova
21.45 Yalova-Yenikapı
Bursa Deniz Otobüsleri'nin (BUDO) iptal seferleri ise şunlar:
07.00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci)
08.00 İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya)
09.30 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci)
09.30 Bursa (Mudanya) - Armutlu (İhlas)
10.00 Armutlu (İhlas) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci)
10.30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya)
13.30 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci)
14.00 İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Armutlu (İhlas)
14.00 İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya)
15.25 Armutlu (İhlas) - Bursa (Mudanya)
Kuzey Ege'de yapılması planlanan bazı feribot seferleri de iptal edildi. İşte o seferler:
Çanakkale Boğazı ile adalar hattında ulaşımı sağlayan GESTAŞ AŞ'den yapılan açıklamada, Kabatepe-Gökçeada hattında Kabatepe'den saat 09.00, 13.00 ile Gökçeada'dan saat 07.00, 11.00 ve 15.00 seferlerinin yapılacağını kalan tüm seferlerin ise olumsuz hava şartlarından dolayı iptal edildiği belirtildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda bugün toz taşınımı bekleniyor. Ulaşımda aksamalar ve hava kalitesinde düşüşe karşı vatandaşların tedbirli olması istendi.
Peygamber Sevdalıları Platformu Viranşehir Koordinatörlüğü, üye ve gönüllülerine yönelik bir piknik programı düzenledi.
Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde, otomobilin şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 3 kişi yaralandı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 95 ilacın daha geri ödeme listesine alındığını duyurdu.