Diyarbakır’da kaçakçılık operasyonunda çok sayıda silah ve kaçak malzeme ele geçirildi
Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, il ve ilçelerinde gerçekleştirdiği operasyonlarda, ülkeye kaçak yollarla sokulan silah, mühimmat ve diğer kaçak malzemeleri ele geçirdi.
Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı koordinasyonuyla il genelinde kaçak malzeme satıcılığı ve nakli yapan şahıslara yönelik operasyonlar düzenledi. Yapılan operasyonlarda çok sayıda silah, mühimmat ve kaçak malzeme ele geçirildi.
Edinilen bilgilere göre, jandarma ekipleri tarafından yürütülen operasyonlar kapsamında toplam 30 olay kayıtlara geçerken, 61 şüpheli hakkında yasal işlem uygulandı.
Operasyonlarda ele geçirilen malzemeler arasında; 3 adet Ak-47 piyade tüfeği, 3 adet av tüfeği, bir adet G1 piyade tüfeği, 1863 adet tüfek mühimmatı, 195 adet 7.62 mm Ak-47 mühimmatı, 150 adet 9 mm tabanca mühimmatı, 5 adet Ak-47 şarjörü, 2 adet av tüfeği şarjörü, bir adet G1 şarjörü, 4708 paket gümrük kaçağı sigara, 205 adet kozmetik malzeme, 64 adet puro, 42 adet elektronik sigara, 33 adet kaçak cep telefonu ve bir adet dedektör yer aldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, israilin Gazze’ye yönelik saldırılarının barıştan uzak, işgal ve soykırım politikalarının bir göstergesi olduğunu ifade etti.
Konya’nın Meram ilçesinde seyir halindeyken alev alan otomobilde maddi hasar meydana geldi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ömer Çelik, siyonist rejimin Gazze’ye yönelik saldırılarını “barış isteyen herkese dönük soykırım” olarak nitelendirdi.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde gerçekleştirdiği operasyonlarda 8 şüpheliyi yakaladı.