Dur ihtarına uymayan araca ateş açıldı
Bingöl'de dur ihtarına uymayan araca polis tarafından ateş açılarak durduruldu.
Bingöl'ün Yenişehir Mahallesi PTT ve Telekom kavşağında seyir halindeki araç dur ihtarına uymayınca polis tarafından ateş açıldı.
Edinilen bilgiye göre, Polis Yenişehir Mahallesi PTT ve Telekom kavşağında seyir halindeki bir aracı durdurmak istedi. Dur ihtarına uymayan araç kaçmaya başlayınca polis tarafından otomobilin lastiklerine ateş edilerek durduruldu.
Durdurulan otomobilde bulunan şüphelilerden biri yakalanırken, kaçan diğer şüphelinin de yakalanması için operasyon devam ediyor. (Nihat Kanat-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Çekmeköy’de uyuşturucu operasyonu sırasında açılan ateş sonucu ağır yaralanan polis Emre Albayrak, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Suriyeli kardeşlerimizin son bir yılda her türlü zorluğa, sabotaj girişimine ve kışkırtmalara rağmen katettiği yolu takdirle ve memnuniyetle karşılıyoruz." dedi.
Mersin Yenişehir İlçe Müftüsü Seyfullah Aruk, evlilik çağındaki gençlere tavsiyelerde bulunarak evliliğin dinî, ahlaki ve toplumsal açıdan önemine dikkat çekti.
2026 bütçesinin Meclis aşaması yeni haftada Genel Kurul'da sürecek. Tatil günleri dahil aralıksız çalışacak Meclis, 14 gün boyunca bakanlıkların ve kurumların bütçelerini ele alacak.