Gaziantep'te 8 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi
Gaziantep'te bir tır parkına düzenlenen operasyonda 8 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirilirken, 2 kişi gözaltına alındı.
İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Şehitkamil ilçesindeki bir tır garajına operasyon düzenlendiği belirtildi.
Operasyonda akaryakıt deposu gibi kullanılan tır garajında ve 4 adet tırda 14 adet fiber tank ile toplam 8 bin litre kaçak akaryakıtın ele geçirildiği bildirildi.
Tanklardaki yakıtları araçların deposuna sevk edilmekte kullanılan 1 adet santrifüj sisteminin de ele geçirildiği operasyonda 2 kişinin gözaltına alındığı bilgisi verildi.
Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Diyetisyen Ayşe Şura Korkmaz, kahvaltının yalnızca açlığı gidermekten ibaret olmadığını belirterek, dengeli bir sabah öğününün fiziksel ve zihinsel performansı desteklediğini, düzenli kahvaltı alışkanlığının ise sağlıklı yaşamın önemli unsurlarından biri olduğunu söyledi.
HÜDA PAR Mersin İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen "Bahar Etkinlikleri" final programı yoğun katılımla gerçekleştirildi. HÜDA PAR Milletvekili Faruk Dinç'in katılımıyla, Gençlik ve Gazze temasıyla düzenlenen programda Filistin'de yaşananlar, gençliğin karşı karşıya olduğu sorunlar ve toplumsal sorumluluklar ele alınırken, etkinlikler kapsamında düzenlenen futbol turnuvasında dereceye giren takımlara da ödülleri takdim edildi.
Gaziantep İl Müftü yardımcısı Aziz Aktan, düğünlerin sade, kolay ve İslami hassasiyetlere uygun şekilde yapılması gerektiğini vurguladı. Aktan, evliliğin teşvik edilmesi ve ailelerin gençlere kolaylık sağlaması çağrısında bulundu.