Gaziantep'te trafik kazası: Bir ölü 7 yaralı
Gaziantep'te hafif ticari aracın otomobille çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, 3'ü çocuk 7 kişi yaralandı.
Gaziantep'in Şehitkâmil ilçesinde hafif ticari aracın otomobille çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, 3'ü çocuk 7 kişi de yaralandı.
Kaza, gece geç saatlerde Şehitkâmil ilçesi Ömer Halisdemir Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şehirler Arası Otobüs Terminali'nden kent merkezine gitmekte olan Aydın Diken (39) yönetimindeki 27 ARD 22 plakalı hafif ticari araç, aynı istikamette ilerleyen Cuma Keklik yönetimindeki 27 J 3414 plakalı otomobille çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle sürücü Diken ile aynı araçta bulunan ve isimleri öğrenilemeyen 3'ü çocuk 7 kişi yaralandı. Yaralılar, haber verilmesi üzerine kaza yerine gelen ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı.
Yaralılardan Şehitkâmil Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan sürücü Diken, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diken'in cenazesi, otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Hastanelerde tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Diken ailesinin, askere giden bir yakınlarını uğurlamadan geldiği bildirildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
HÜDA PAR Bingöl İl Başkanlığı, merkez Simani Mahallesi Muhtarı Tahsin Çeçen’in daveti üzerine, mahallede yıllardır devam eden giriş-çıkış sorununu sahada değerlendirmek üzere incelemelerde bulundu.
2026 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi'nin görüşüldüğü TBMM Genel Kurulu, hafta sonu da çalışmalarını ara vermeden sürdürecek.
Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar, Rusya ile doğalgaz ve nükleer sektörlerindeki enerji ortaklığının karşılıklı güven ve uzun vadeli beklentiler temelinde geliştiğini açıkladı. Bayraktar, Pakistan'la da enerji iş birliğini derinleştirdiklerini kaydetti.
Milli Savunma Bakanlığı, 4-12 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen görev ve faaliyetleri kapsamında 4 PKK’lının teslim olduğunu bildirdi.