Gaziantep'te uyuşturucuyla mücadelede bin 505 kişi yakalandı

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından uyuşturucu ve uyarıcı madde satışına yönelik gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında milyonlarca uyuşturucu hap ele geçirildi, bin 505 kişi yakalandı.
Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, narkotik suçlarla mücadele kapsamında mayıs ayında yapılan operasyonlarda; 5 milyon 142 bin 89 adet uyuşturucu hap, 42 kilo 303 gram esrar, 16 kilo 665 gram metamfetamin,1 kilo 755 gram sentetik kannabinoid, 307 gram eroin, 15 adet hassas terazi ele geçirildi.
Operasyonlar kapsamında bin 505 şüpheli hakkında yasal işlem yapılarak, 163 şüpheli tutuklandı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Hak Sanayici ve İş Adamları Derneği (HAKSİAD) Genel Başkanı Vedat Turgut, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Sivas'ta iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 5 kişi yaralandı.
Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Kayapınar ilçesindeki yangında anne ile 3 çocuğunun hayatını kaybettiğini, 10 kişinin tedavisinin sürdüğünü açıkladı.
Amasya'da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 8 kişi yaralandı.