Gazze için sabah namazı buluşmaları sürüyor

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Gençlik Kollarının Gazze gündemiyle sabah namazı buluşmaları devam ediyor.
Hür Gençlik Haftası Buluşmaları kapsamında yağışlı havaya rağmen sabah namazında toplanan HÜDA PAR Şanlıurfa İl Gençlik Kolları, Eyyübiye ilçesinde bulunan tarihi Balıklıgöl Dergâh Camii'nde buluştu.
Namaz çıkışında Balıklıgöl Platosu'nda konuşmayı bu hafta HÜDA PAR Genel Merkez İstişare Kurulu Üyesi Süleyman Atmaca yaptı.
Konuşmadan sonra Gazze için dua edildi.
Program, çorba ikramının ardından sona erdi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Türkiye’nin dört bir yanında düzenlenen “Gazze İstişare Toplantıları”nın dördüncüsü, İstanbul, Ankara ve İzmir’in ardından Van’da gerçekleştirildi. Alimler, kanaat önderleri, STK temsilcileri ve siyasi parti temsilcilerinin katıldığı toplantıda Gazze için somut adımların atılmasın çağrısında bulunuldu.
Ceninli beş çocuk babası Samir er-Rifai, esir alındıktan sadece bir hafta sonra işgal zindanlarında şehit düştü.
Gazze'de siyonist rejimin 650 gündür sürdürdüğü soykırım saldırılarında şehit sayısı 58 bin 573'e, yaralı sayısı ise 139 bine ulaştı. ABD destekli saldırılar sonucu halk açlık, göç ve yoklukla mücadele ediyor.
Şam'a yönelik siyonist saldırıyı "ümmetin onuruna indirilmiş ağır bir darbe" olarak niteleyen Dünya Müslüman Âlimler Birliği, İslam ülkelerine acil zirve çağrısı yaptı. Birlik ayrıca Gazze ve Suriye için askeri ve ekonomik ittifak kurulmasını talep etti.