Gazze soykırımının 121'inci gününde öne çıkan gelişmeler

İşgalci siyonistler, çocuklara karşı yürütmüş olduğu savaşın 121'inci gününde aileleri yok etmeye devam ediyor.
7 Ekim gününden bu yana abluka altında tuttuğu Gazze'ye havadan, karadan ve denizden saldıran işgalci siyonistler, 27 binden fazla insanı katletti, 66 binden fazla insanı ise yaraladı.
Barbarca saldırıları sebebiyle milyonlarca insanı yer değiştirmek zorunda bırakan işgalci siyonistlerin yaptığı saldırılar sonucunda 8 bin kişi kayıp durumdadır.
İşgalci siyonistlerin Gazze soykırımın 121'inci gününde öne çıkan gelişmeler şu şekildedir:
"İşgal savaş uçakları Mescid-i Aksa Üniversitesi çevresinde ve Han Yunus'un güneybatısında bir dizi şiddetli saldırı düzenledi.
Bu sabah saatlerinde işgalci siyonistler topçu atışlarıyla Han Yunus'un merkezini ve batısına saldırdı, çatışma sesleri duyuldu ve birçok evde çıkan yangınlar sonucu duman bulutlarının yükseldiği görüldü.
Deyr El-Balah'ın El-Hakar bölgesinde bir eve işgalci bombası atıldı. Saldırı sonucu şehit ve yaralıların olduğu belirtildi.
İşgal siyonistler, Nuseyrat bölgesini savaş uçaklarıyla bombaladı.
İşgal uçaklarının Nuseyrat bölgesindeki bir evi hedef alması ve işgal uçaklarının Han Yunus'un çeşitli bölgelerini bombalaması sonucu çok sayıda Gazzeli yaralandı.
Refah'ın güneydoğusunda yerinden edilmiş kişilerin yaşadığı bir anaokuluna saldıran işgalci siyonistler, 2 kız çocuğunu şehit etti, diğerleri de yaralandı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde yer alan yardım dağıtım merkezine düzenlenen saldırıda 3 Filistinli şehit olurken 46 kişi de yaralandı.
Gazze’de 598 gündür süren soykırıma katılan Türkiye-israil çifte vatandaşların yargılanabileceğini vurgulayan Ankara Filistin Dayanışma Platformu (ANFİDAP), ilgili kişi ve oluşumlara karşı hukuki sürecin başlatılması çağrısında bulundu.
Siyonist işgal rejiminin sözde ordusunun Gazze kentinde bir eve düzenlediği hava saldırısında 4 Filistinli hayatını kaybetti, 15 kişi de yaralandı.
Filistin Topraklarında Ayrım Duvarı ve Yerleşim Karşıtı Direniş Komisyonu, son 24 saat içinde işgal altındaki Batı Şeria'da dört yeni yasa dışı yerleşim noktası kurma girişiminin tespit edildiğini açıkladı.