Gebze'de zincirleme kaza: 2’si ağır 4 yaralı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde meydana gelen zincirleme kazada 3 araç çarpıştı. Kazada 2’si ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde gece saatlerinde D-100 kara yolunda meydana gelen zincirleme kazada 4 kişi yaralandı. kaza, Osman Yılmaz Mahallesi mevkiinde yaşandı.
Henüz sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 16 BGS 622 plakalı tır, Suriye uyruklu 3 kişinin bulunduğu 34 KBV 369 plakalı kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonet, karşı şeride savrularak 34 FAF 429 plakalı otomobile çarptı.
Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri evk edildi. Yaralıları çevredeki hastanelere kaldırdı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Batman'da polis ekiplerince durdurulan bir tırda yapılan aramada, 27 kilogram skunk türü uyuşturucu madde ele geçirilirken, olayla ilgili bir şüphelinin tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.
Brent petrolün varili, uluslararası piyasalarda 68,11 dolardan işlem görerek güne düşüşle başladı.
Doğu Karadeniz kıyılarında beklenen sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışların, Ordu ile Giresun çevrelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor.
Batman'da yaralı halde bulunan bir şahin, jandarma ekipleri tarafından koruma altına alındı. Tedavisi tamamlandıktan sonra doğaya salınacak.