Haftalığını Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Umut Kervanı'na bağışladı
Umut Kervanı Gaziantep Derneği'ne haftalığını Gazze'deki ihtiyaç sahipleri için bağışlayan Muhammed Hüseyin Akyüz'ün bu davranışı, takdir topladı.
Bağış sırasında Dernek Başkanı Mustafa Özaslan'ın, "Bu parayı ne için getirdin?" sorusuna Muhammed Hüseyin Akyüz, "Gazze'ye bağışlamak için." cevabını verdi.
Muhammed Hüseyin Akyüz'ün duyarlı davranışından dolayı teşekkür eden Gaziantep Umut Kervanı Vakfı Başkanı Mustafa Özaslan, "Bu bağışı, Gazze'deki senin gibi genç mücahit kardeşlerimize bağışladın. İnşallah bize emanet ettiğin bu bağışı ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Allah yaptığın hayrı kabul eylesin. Allah anne ve babanla birlikte seni İslam'a bağışlasın. Gazze'deki kardeşlerini düşündüğün ve onlara destek olduğun için sana çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun." dedi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde zirai alanda çıkan yangın, rüzgârın etkisiyle geniş alana yayıldı.
Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 6 kişi yaralandı.
Dışişleri Bakanlığı, Suriye'nin başkenti Şam'da gerçekleştirilen bombalı saldırıları kınadı.
Tarım ve Orman Bakanlığınca yürütülen "Mekan Bazlı Doğal Kaynak Yönetimi Köy Analizleri" kapsamında Adana ve Bartın'da pilot çalışmalar gerçekleştirildi.