Harran Üniversitesi'nden taşeron personellerin işten çıkarılacağı iddialarına yönelik açıklama
Harran Üniversitesi Rektörlüğü, sosyal medyada yer alan taşeron personel işten çıkarılacağı haberlerinin asılsız olduğunu belirtti.
Harran Üniversitesi Rektörlüğü, bazı sosyal medya hesaplarında taşeron personellerin işten çıkarılacağına dair yayılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
Hastane yetkilileri, bu süreçte hiçbir taşeron çalışanın işten çıkarılmayacağını belirtti.
Yapılan açıklamada, “Şehrimize kaliteli sağlık hizmeti vermek amacıyla Harran Üniversitesi hastanemiz her geçen gün gerek akademik yapısı ve gerekse yardımcı sağlık personelleri ile daha da güçlenmekte ve büyümektedir. Hastanemizin personel yapısını güçlendirmek ve hizmet kalitesinin daha da arttırılması maksadıyla Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden Üniversite hastanemizde istihdam edilmek üzere 97 adet sözleşmeli personel alımı, merkezi başvuru ve yerleştirme ile gerçekleştirilecektir. Harran Üniversitesi Hastanemizle ilgili bazı sosyal medya hesaplarında yer alan taşeron personellerin işten çıkarılacağına dair asılsız haber ve dedikodular gerçeği yansıtmamaktadır. Bu süreçte, hiçbir taşeron çalışanımız işten çıkarılmayacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyururuz.” denildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Antalya'nın Demre ilçesi açıklarında motor arızası nedeniyle sürüklenen yelkenli teknede bulunan 61 düzensiz göçmen kurtarıldı.
Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınına ekiplerin müdahalesi devam ediyor.
Resmî Gazete'de yayımlanan dört Cumhurbaşkanı kararıyla; TEDAŞ'ın enerji nakil hattı, EPDK'nın doğal gaz dağıtımı, BOTAŞ'ın doğal gaz bağlantı hattı projeleri ve Aziziye'deki kentsel dönüşüm kapsamında 11 ilde taşınmazlar acele kamulaştırılacak.
Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya geçişinde durdurulan araçta 50 bin 792 sentetik ecza maddesi ele geçirilen operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı.