Hatay'da bir ton 200 kilogram uyuşturucu hap ele geçirildi

Hatay Gümrük Muhafaza ekiplerince, transit olarak işlem gören bir konteynırda yapılan aramada bir ton 197 kilogram uyuşturucu ele geçirilirken, olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, operasyona ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunarak, uyuşturucuyla mücadele edileceğini belirtti.
Paylaşımında Bolat, "Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor. Hatay Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerince transit olarak işlem gören bir konteynerde 1 ton 197 kilogram ağırlığında ve yaklaşık 500 milyon TL değerinde captagon cinsi uyuşturucu hap ele geçirilmiştir. Milli İstihbarat Teşkilatımızla ortak olarak genişletilen operasyon neticesinde olayla bağlantılı 3 kişi gözaltına alınmıştır. Ticaret Bakanlığı olarak; uyuşturucu ile mücadelede sadece ülkemizde değil bölgesel çapta da uyuşturucu şebekelerine göz açtırmıyoruz. Kaçakçılıkla mücadelede kararlı duruşunu bir kez daha sergileyen gümrük muhafaza ekiplerimizi tebrik ediyor ve başarıyla gerçekleşen operasyona katkı sunan Milli İstihbarat Teşkilatımıza teşekkürlerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Batman İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Dünya Gıda Günü dolayısıyla "daha iyi bir gıda ve daha iyi bir gelecek için el ele" temasıyla farkındalık etkinliği düzenledi.
İDEAL Eğitim Vakfı Bingöl Temsilciliği tarafından, belediye konferans salonunda “Anne Babalık Sorumluluğu ve Değer Odaklı Yaşam” konulu program gerçekleştirildi.
Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların güvenli ve sağlıklı alışveriş yapabilmesi için ilçe genelinde marketlerde denetimlerini sürdürüyor.
Bingöl İl Müftülüğü ile AFAD iş birliğinde, imam, müezzin ve müftülük personelinden oluşan 34 kişilik gönüllü arama-kurtarma ekibi oluşturuldu. Ekip, AFAD İl Müdürlüğü’nde kapsamlı afet ve acil durum eğitimine başladı.