Havalimanı çalışanlarına ailede birlik ve dayanışma eğitimi verildi
Cumhurbaşkanı tarafından 2025 yılının "Aile Yılı" ilan etmesi nedeniyle, Gaziantep Havalimanı Başmüdürlüğü ile Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi arasında yürütülen sosyal proje kapsamında eğitim programı gerçekleştirildi.
Aile kavramının temsil ettiği sevgi, dayanışma ve güven duygularını çalışma hayatına taşımayı amaçlayan proje kapsamında, havalimanı çalışanlarına "Stres ve Kriz Yönetimi, İlk ve Acil Yardım, Psikolojik Dayanıklılık ve Etkili İletişim" konularında bir haftalık eğitim verildi.
Programla çalışanların hem bireysel gelişimlerinin desteklenmesi hem de kurum içinde güçlü bir aile atmosferi oluşturulması hedeflendi.
3-7 Kasım tarihleri arasında havalimanı konferans salonunda düzenlenen eğitimler, Dr. Öğr. Üyesi Sema İçel, Dr. Öğr. Üyesi Betül Kaplan, Psikolog Beyza Ceren Erdoğan, Öğr. Gör. Nermin Kaptan ve Doç. Dr. Süleyman Şahan tarafından verildi. Katılımcılar, eğitim süresince hem mesleki bilgi hem de insani değerlere dair önemli kazanımlar edindi.
Eğitim programı, Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şehmus Demir ve Havalimanı Başmüdürü Fikret Akbulut’un katılımıyla düzenlenen sertifika töreniyle sona erdi.
Törende Başmüdür Akbulut, katkılarından dolayı Rektör Prof. Dr. Demir’e ve üniversitenin akademisyenlerine teşekkür plaketi takdim etti. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Diyarbakır’daki temaslarını sürdüren Milletvekili Faruk Dinç, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinden işten çıkarılan işçileri Sur İlçe Başkanlığında kabul etti.
Kentte trafik güvenliğini artırmak ve yaya önceliği bilincini güçlendirmek amacıyla yapılan denetimlerde, yaya geçitlerinde yayalara geçiş hakkı tanımayan sürücülere cezai işlem uygulandı.
Yetimler Vakfı Van Temsilciliği, kış mevsimiyle birlikte ihtiyaç sahibi yetim çocuklara yönelik giyim yardımlarını sürdürüyor.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 7 ilde organize suç örgütlerine yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda yakalanan 67 şüpheliden 47’sinin tutuklandığını açıkladı.