Hilvan'da Filistin için resim sergisi açıldı

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde HÜDA PAR İlçe Başkanlığı tarafından "Resimlerin Dilinden Filistin" isimli resim sergisi açıldı.
HÜDA PAR Hilvan İlçe Başkanlığı tarafından Filistin’de yaşanan soykırıma dikkat çekmek ve Filistin halkının mücadelesine destek olmak amacıyla resim sergisi düzenlendi.
22-24 Kasım tarihleri saat 09.30 ile 21.30 arası Hilvan eski belediye binası arkasında düzenlenen sergiye herkesi davet eden HÜDA PAR Hilvan İlçe Başkanı Osman Göçmen yaptığı açıklamada, "Gücümüzün yettiği kadar kardeşlerimize her alanda destek vermeye, yapılan soykırım ve vahşeti insanlara anlatmaya ve unutturmamaya devam edeceğiz." dedi.
Alana 7 Ekim'de başlayan Aksa Tufanı Operasyonu ile adeta Filistin direnişinin sembolü haline gelen İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın sözcüsü Ebu Ubeyde'nin posteri asıldı.
Poster Hilvan halkı tarafında yoğun ilgili gördü. Birçok vatandaş Ebu Ubeyde'nin posteri önünde durarak destek amaçlı fotoğraf çektirdi.
Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık da sergiyi ziyaret ederek yaşanan katliamlar hakkında bilgi aldı. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gaziantep'te Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin bir araca yönelik gerçekleştirdiği operasyonda, 5 kilo 400 gram skunk maddesi ele geçirilirken 1 şüpheli gözaltına alındı.
Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Orman Genel Müdürlüğü (OGM), yüksek sıcaklık, düşük nem ve kuvvetli rüzgarın etkili olacağı bu haftada, orman yangını riskine karşı önlemleri artırdı.
Tarım ve Orman Bakanlığı, mazot-gübre, hububat, kırsal kalkınma ve diğer kalemlerde toplam 116,3 milyon liralık tarımsal destek ödemesinin çiftçilerin hesaplarına bugün aktarılacağını duyurdu.
Şanlıurfa’da, Peygamber Sevdalıları Şanlıurfa Derneği tarafından 7-10 yaş arası çocuklara yönelik başlatılan namaz öğretimi programı, 10 Ağustos Pazar günü düzenlenecek "Final Etkinliği"yle sona erecek. Programın yapılacağı Cumhuriyet Parkı’na halk davet edildi.