HÜDA PAR, işgal rejimini tel'in için konsolosluk önünde toplanacak

HÜDA PAR, siyonist işgal rejiminin İstanbul konsolosluğu önünde işgal rejiminin saldırıları tel'in etmek için bir araya gelecek.
HÜDA PAR'dan yapılan açıklamaya göre, 8 Ekim 2023 tarihinde (bugün) saat 17.30'da İstanbul'da siyonist işgal rejiminin konsolosluğu önünde bir araya geleceklerini duyurdu.
Açıklamada, "Mescid-i Aksa'nın, Filistinli kardeşlerimizin ve başlatılan 'Aksa Tufanı' harekatının yanında olduğumuzu haykırmak ve terör şebekesini protesto etmek üzere bir araya geliyoruz" denildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Şanlıurfa’da uzun süredir yaşanan elektrik kesintilerine dair açıklama yapan Elektrik Mühendisleri Odası İl Temsilciliği, Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş ’ın yetersiz altyapı politikalarının halkı mağdur ettiğini belirterek, bu durumun artık sürdürülemez hale geldiğini ifade etti.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, insani krizlerin daha da derinleşmesine yol açacak olan işgal rejiminin Gazze'yi işgal kararını şiddetle kınadıklarını bildirdi.
Batman'ın Mereto Caddesi Kavşağı'nda cip ile pikap çarpıştı. Kazada yaralanan olmazken mahalleli, "Her gün kaza oluyor, trafik ışığı ya da akıllı kavşak yapılmalı" diyerek yetkililere seslendi.
Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Ardıçdibi Köyü, Aliçapan mevkiinde Murat Nehri kıyısında mahsur kalan 5 vatandaş kurtarıldı.