HÜDA PAR KONYA İl Başkanlığından Gazze için resim sergisi

Gazze'deki siyonist işgalci rejimin katlettiği Filistinli şehitler için ve katliamların boyutunu halka göstermek amacıyla HÜDA PAR Konya İl Başkanlığınca resim sergisi düzenlendi.
Konya'nın tarihi Bedesten Çarşısı girişinde resim sergisi açılıdı.
Kayalıpark meydanında düzenlenen resim sergisi, katliamların dehşeti açısından, görenleri hayretler içerisinde bıraktı.
Resimlerin yanınada kanlı oyuncak bebekler bırakıldı.
Resim sergisini ve bebekleri gören halk, hem öfke hem de duygusal anlar yaşadı.
Sergi 1 hafta boyunca devam edecek, resim sergisine bütün konyalılar davet edildi.
Sergiyi, HÜDA PAR Konya İl başkanı M.Zülfi Tan ve Karatay iİçe Başkanı İhsan Dal , üye ve gönüllüler ziyaret ettiler. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çeşitli suçlardan hapis cezası bulunan iki zanlıyı yakaladı.
Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde bir inşaatta yük asansörünün halatının kopması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.
Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde, FETÖ/PDY üyeliği suçlamasıyla hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari yakalandı.
Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesindeki tekstil atölyesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.