İçişleri Bakanı Yerlikaya: Bu alçakça suikastı lanetliyorum

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Filistin İslami Direniş Hareketi (HAMAS) Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'ye yönelik gerçekleştirilen suikastta tepki gösterdi.
Sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösteren Yerlikaya, Filistin davası bu tür hain suikastlarla bitirilemeyecek kadar kutsal bir dava olduğunu ve güçlenerek devam edeceğini belirtti.
Paylaşımında Yerlikaya, "Siyonistler Tahran’da hain bir suikast düzenledi ve Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye’yi şehit etti. Bu alçakça suikasti lanetliyorum. Filistin davası bu tür hain suikastlerle bitirilemeyecek kadar kutsal bir davadır ve güçlenerek devam edecektir. Haniye’ye Allah’tan rahmet, mazlum Filistin halkına başsağlığı diliyorum." ifadelerine yer verdi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.
Elazığ-Bingöl kara yolunun Şenova durağı mevkiinde, meydana gelen trafik kazasında bir otomobil, şarampole girdi.
2025 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Ezanı Güzel Okuma Yarışması'nın bölge finali Diyarbakır'da gerçekleştirildi.
Adıyaman'ın Malazgirt Mahallesi'nde yaşanan su sorununu gündeme getiren HÜDA PAR Adıyaman İl Başkanı Mustafa Yetiş, belediyeye seslenerek söz konusu sorunun bir an önce çözülmesi gerektiğini söyledi.