İletişim Başkanı Duran: “israil yönetiminin barış gibi bir gündemi yok”
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, israilin Gazze’ye yönelik saldırılarının barıştan uzak, işgal ve soykırım politikalarının bir göstergesi olduğunu ifade etti.
İletişim Başkanı Duran, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
“israil meclisinin işgal altındaki Batı Şeria'yı ilhak etmeye yönelik sözde kararı ve hemen ardından Gazze’ye gerçekleştirilen son saldırı, israil yönetiminin barış gibi bir gündeminin olmadığını, aksine işgali ve soykırımı devam ettirme niyetinde olduğunu göstermektedir.
Bu son saldırı israilin bölgesel barış ve huzura bir tehdit olduğunu bir kez daha gözler önüne sermiştir.
Uluslararası toplum israilin uyguladığı soykırım politikasını mahkum edecek kararlılığı sergilemelidir.
Türkiye olarak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde; mazlumun yanında, adaletin ve insanlığın sesi olarak Filistin davasını savunmaya, zulmün karşısında dimdik durmaya devam edeceğiz.” (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Mersin’in Tarsus ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadın, otomobilin çarpması sonucu yaralandı.
Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda çok sayıda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.
Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde polis ekipleri, haklarında yağma ve kasten öldürme suçlarından kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahsı yakaladı.
Siirt’in Kurtalan ilçesinde çarşıda denetim yapan zabıta memuru, bir kişi tarafından bıçaklanarak yaralandı. Olayın ardından saldırgan gözaltına alındı.