İncirlik Üssüne girmeye çalışanlara polis müdahalesi: Program iptal edildi
İHH öncülüğünde bir araya gelen STK'lar ve çok sayıda kişinin oluşturduğu konvoy, Adana'daki İncirlik Üssü'ne geldi. Üsse girmeye çalışanlara polis müdahale etti.
İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı öncülüğünde Filistin'e destek amacıyla Adana'daki İncirlik Üssü'ne gelen vatandaşlar polisin yoğun güvenliği ve barikatlarıyla karşılaştı.
İstanbul başta olmak üzere "Filistin İçin Özgürlük Konvoyu" ülkenin birçok şehrinde konvoy halinde Adana'daki İncirlik Üssü'ne geldi.
Siyonist işgal rejiminin saldırılarına tepki amacıyla İncirlik Üssü'ne girmeye çalışanlara polis müdahale etti. Üssün çevresinde geniş güvenlik önemli alan polisler, toplanan kalabalığı TOMA'larla su sıkarak ve biber gazı kullanarak dağıtmaya çalıştı.
Program polisin müdahalesi nedeniyle iptal edildi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Tokat'ta polisin düzenlediği operasyonda, 4 bin 382 sentetik hap ele geçirildi, gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.
İstanbul Esenyurt’ta geçen hafta öfkeyle bir aracın önünü keserek arkadan gelen ambulansın geçişini engelleyen sürücü Y.T., İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı.
Yükseköğretim Kurulu Başkanı Erol Özvar, Dünya Engelliler Günü vesilesiyle Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Davutpaşa Kampüsünü ziyaret eden otizmli öğrenciler ve aileleriyle bir araya geldi.
Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlığınca 25 Kasım-2 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlarda 11 şüpheli gözaltına alındı.