İran ile HAMAS görüştü

Filsitin'deki son gelişmeleri görüşmek üzere beraberindeki heyetle Katar'a giden İran Dışişleri Bakanı Emir Abdullahiyan, burada HAMAS'ın Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniyye ile bir araya geldi.
Gazze'deki son gelişmeleri ve buradaki krizin son bulmasına çözüm arayışları için Katar yetkilileri ile görüşmek üzere Doha'ya giden Abdullahiyan, Haniyye ile bir araya geldi.
Görüşmede Gazze'deki son gelişmeler ve sahadaki son durum ele alınarak, bölgedeki mevcut krizin önlenmesine yönelik görüş alışverişinde bulunuldu. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Gaziantep Memur-Sen ve Diyanet-Sen İl Başkanı Müslüm Göral, gündüz kuşağı adı altında toplumu ifsat eden, ahlaksızlığı ve cinsel sapkınlığı teşvik eden programların acilen kaldırılması çağrısında bulundu.
Isparta’da yağış nedeniyle kayganlaşan yolda karşı şeride geçerek devrilen yolcu midibüsünde 16 kişi yaralandı. Yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu bildirildi.
Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde dün şiddetli rüzgârın uçurduğu çatı farklı bir güvenlik kamerasına yansıdı.
AFAD, Kütahya'nın Simav ilçesinde 4,2 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini duyurdu.