İşgal çetesinin mallarının etiketleri sokak ve caddelere yapıştırıldı

Şanlıurfa'da işgal çetesine tepki göstermek ve ürünleri boykot etmek amaçlı sokak ve caddelere siyonistlerin ürünleri yapıştırıldı.
Şanlıurfa'da Filistin'e destek ve siyonist işgal rejimine karşı tepki amaçlı çalışmalar sürüyor.
Şanlıurfa'nın merkezinde sokaklara, caddelere ve yerlere siyonistlerin ürünlerini ve mallarını gösteren ürünler yapıştırılarak tepki gösterildi.
Hazırlanan etiketlerde siyonistlerin sözde başbakanı Netanyahu’nun fotoğrafı, "doyumsuz can yakan lezzet" ve "masum canları katledenlere destek olma" şeklinde ibareler yer alıyor. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Uluslararası Kızılhaç Komitesi (ICRC), işgal çetesinin yürüttüğü soykırım nedeniyle Gazze'deki insani yardım sisteminin tamamen çökme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu bildirdi.
Siyonist işgal ordusu, bugün yine sivilleri hedef aldı. Han Yunus'un batısındaki "Mawasi" bölgesinde ve Gazze kentinin kuzeyinde gerçekleştirilen iki ayrı saldırıda en az 9 Filistinli şehit oldu, çok sayıda kişi de yaralandı.
HAMAS Hareketi, siyonist işgalcilerin dün gece uluslararası sularda Gazze'ye insani yardım ulaştırmak üzere yola çıkan Özgürlük Gemisi'ne insansız hava araçlarıyla düzenlediği saldırıyı, organize devlet terörü ve açık denizlerde korsanlık olarak nitelendirdi.
İşgalci siyonistler, Gazze’nin kuzeyindeki Beyt Lahiya’da bir katliam daha gerçekleştirdi. Katliamda çok sayıda şehid ve yaralı olduğu bildirildi.