İşgal rejimine destek veren dondurma markasını protesto eden ilkokul öğrencilerine dondurma sürprizi

Geçtiğimiz günlerde Ümraniye'de bir ilkokulun öğrencileri, okullarına dondurma bırakmak için gelen ve içerisinde işgal rejimine destek olan bir markanın ürünlerinin yer aldığı kamyonu hiçbir yönlendirme olmadan protesto etmişti. Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, çocukları ziyaret ederek, yerli üretim dondurma dağıttı.
Filistin'de soykırım gerçekleştiren işgal rejimi, aylardır devam ettirdiği saldırılarda başta binlercesi çocuk olmak üzere on binlerce Filistinliyi katletti. Gerçekleştirilen katliam ve soykırıma sessiz kalmamak, ekonomik destek sağlamamak adına başlatılan işgal rejimi menşe'li ürünlere yönelik boykot çalışması tüm dünyada ses getirerek devam ediyor.
Geçtiğimiz Cuma günü öğle saatlerinde Ümraniye'de kaydedilen "boykot protestosu" takdirle karşılanmıştı. Cep telefonu kamerası ile kaydedilen görüntülerde Ümraniye Mehmet Ali Yılmaz İlkokulu'nda öğle arasında bahçede oynayan çocuklar, işgal rejimine verdiği destekten dolayı boykot listesinde bulunan dondurma markasının kamyonunu görünce protesto etmişti.
Sosyal medyada paylaşılan görüntüler sonrasında Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım da kendi hesabından çocukları kutlayarak, sürpriz yapacağını açıklamıştı.
Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım beraberinde Ümraniye Kaymakamı Abdulaziz Aydın ve Ümraniye Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özen ile beraber okula gelerek çocuklara yerli üretim dondurma ve çeşitli hediyeler dağıttı.
Belediye Başkanı Yıldırım, çocukların bu davranışının insanlığa örnek olduğunu belirterek, çocukları eğlence parkına götürme sözü verdi. (İLKHA)
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları İlke Haber Ajansı Basın Yayın San. Tic. A.Ş.'ye aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı yazılı sözleşme yapılmadan veya abone olmadan kullanılamaz.
Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşler Müdürlüğü, vatandaşların daha temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşamalarını sağlamak amacıyla ilçe genelinde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Mardin-Diyarbakır yolunda bulunan Türk Telekom 10. Yıl Hatıra Ormanı'nda yangın çıktı.
Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun, 2024-2025 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle birlikte Türkiye'nin en kalabalık öğrenci nüfusuna sahip illerinden biri olan Şanlıurfa’da eğitim çalışanlarının karşılaştığı zorluklar ve çözüm bekleyen yapısal sorunları gündeme getirdi.
Battalgazi Belediyesi, yaz aylarında vatandaşların yoğun olarak kullandığı Çınar Park’ta gerçekleştirdiği temizlik çalışmasıyla hem çevre sağlığına katkı sundu hem de suyun doğal akışını yeniden sağladı.